2013. március 10., vasárnap

Fotózás ...most már a weboldalra ;-)

Szüleim háza és kertje tökéletes helyszín a fotózásra. Bármiről is legyen szó. Úgy döntöttem, hogy a weboldalra szánt fotókat is itt készítem el. Sajnos mivel még nincs nyár, nehéz lett volna nyárias feeling-ű képeket készíteni.....mert bár vannak örökzöld növények a  kertben, az azért mégsem az a hangulat. :)
Nagy konkurencia figyelésben vagyok állandóan, így kezdőként jó ha tanulhatok tőlük, és az egyik magyar gyerekruha tervező hölgy oldalán felfedeztem nyárias fotókat az új, idei kollekciójával. Bár a kislányra volt fókuszálva a kamera, az látszódott, hogy a háttérben lévő víz nem tenger :) és a kislány lábánál heverő sok ezer szál levendula arra következtetett hogy a Balatonról lehet szó. Ezek szerint már tavaly nyáron lefotózta az idei kollekcióját kedves konkurensem???? Ravasz..... és mindemellett még tetszik is. :) Mondjuk nem bánnám, ha én jövő ilyenkor hasonló képet készíthetnék egy mediterrán országban a helyi kisgyerekekkel...... Előretervezve ha ez mégsem jönne be, idén júliusban, augusztusban élek a lehetőséggel, hogy jövő tavaszi debütálásomra már kész nyárias képekkel jelenhessek meg. Micsoda ötlet......
Na de akkor mutatok pár fotót a fotózásról és az eredményről. ;)

Ezeken kívül sok sok ruha készült a 3013 tavaszi/nyári kollekcióba, látogass el a facebook oldalamra (weboldal a fotók feldolgozása miatt még fejlesztés alatt áll) és nézz körül. ;-)

http://www.facebook.com/VillangoClothingByEsterBoros








Lapozz tovább a többi fotóért. ;)