2013. február 16., szombat

..... az álmom kezd valósággá válni. ;-)

És igen, készen vannak a VILLANGO * tavasz/nyár kollekció ruhái, az álmom kezd valósággá válni. ;-) Címkézés majd fotózás következik, így most csak részleteket mutatok. :) Már nem kell sok idő, és bemutatom őket. :)



2013. február 13., szerda

Gyönyörű tavaszi kampányfotók a DEUX PAR DEUX-tól


A hét végére készen lesznek a kis ruhácskáim, amivel berobbanok a gyermekruha világába. Persze a berobbanásig időre van még szükségem, hisz jön a következő nagy falat, a kézi festés, és egy olyan munka ami nem csak rajtam múlik, és ez a fotózás.
Nagyon izgatott vagyok a fotózás miatt, és egyenlőre eléggé tanácstalan is…… ezért az interneten sokat nézelődök, inspirálódásképpen, és néha belebotlok egy egy nagyon jó tavaszi nyári kampányba. Így történt ez a héten is, ezért gondoltam megmutatom Nektek hogyan csinálják az igazán nagyok. Ahol ott az én helyem is. J Idővel. 






Lapozz tovább a többi fotóért. ;)

2013. február 11., hétfő

DESIGN a gyerekszobába

A nagy tervezők a gyerekeket is megcélozzák néha néha, bár azt vallom, meg kell gondolni többször is, költünk-e több száz eurót egy egy ilyen design darabra. :) Az tény hogy fel tudja dobni a gyerekszobát, és egyes társadalmi körökben jólesik elmesélni a  másik anyukának épp mit újítottunk be.
A "más mint a többi" vonzó dolog, ezért van nekem is már 10 éve egy Iittala csíkos bögrém...amit nagy nagy becsben tartok, de lehetséges hogy egyenlőre ez az egy design termék lesz a  tulajdonomban még jó ideig. :) Nézelődni viszont ér.

Charles és Ray Eames elefántja, ami re le lehet ülni, meg lehet lovagolni, de kis asztalkának is használható. Ára 200 EUR :)

Eero Aarnio kutyusa. Igazából hasonló használhatósággal mint a fenti elefánt, cirka 118 EUR-ért. ;)

Egy igazán hasznos kis darab, háttámasszal. :)  A tervező Eero Aarnio, ára 195 EUR.
Lapozz TOVÁBB..... :)