2013. január 25., péntek

ELSŐ Villango * ruhácskák


Elkészültek az első Villango * ruhácskák, és sok sok követi majd még őket. 
A márkának ez a fajta dizájnja az egyik fő csapásiránya lesz, a többi még készülőben, de folyton hozom az újakat. ;)















2013. január 23., szerda

Gyerekszobába szuper könyvespolc ötlet

Egy gyerekszobába szerintem sokkal jobban illik egy olyan könyvespolc, ahol nem gerinccel kifelé sorakoznak a gyerekkönyvek, mint egy komoly könyvtárban, hanem inkább a borítóval arccal felénk, hogy a könyvespolc is dísze legyen a  szobának színkavalkádjával és grafikáival, na és hogy könnyebben kiválaszthassuk és leemelhessük az esti meseolvasás előtt a kívánt történetet.

Azzal a problémával viszont már szerintem mindenki találkozott - aki kipróbálta ezt az arccal előre helyezett könyvkipakolós módszert - hogy a könyv a  keskeny kis polcról egyszerűen lecsúszik, vagy ha mögé vagy elé tennénk kissé fedésben még könyveket - mert olyan sok van pl - akkor meglökik egymást, elcsúsznak egymáson, és már potyog is lefelé a könyvhalmaz.

Alisa Burke, kedvenc designer anyukám :) ötletét hoztam ma el, amit a férje vitt véghez. A polcok szélén futó kis léc megakadályozza a könyvek lepotyogását, stabillá és biztossá teszi a kihelyezést. ;)
Tipp: a könyvek közé tegyünk egy két textil babát is, a gyerekszoba feeling így aztán hamisíthatatlan lesz. ;-)





Lapozz TOVÁBB ..... !!! :) :)  a polcért.......

2013. január 20., vasárnap

Tv-t vagy mosógépet vettél?

....és nem tudsz mit kezdeni az óriási kartondobozzal? Ezeket nézd. :)


Hasznosítsd újra a nagyobb műszaki cikkek dobozait, nem kell feltétlenül kidobnod. gyermekednek nagy örömet szerezhetsz ha kis időt és energiát szánsz arra hogy jópofa játékká alakítod őket. ;)




Lapozz TOVÁBB a további szuper kartonjátékokért. ;)

Csodaszép textil csizmácskák és cipőcskék - tavaszváró hangulatban

Még mindig havas odakint minden, de én már a tavaszra készülök, számomra a tél véget ár a szilveszterrel minden évben. :)
Így nem csak a munkában, de már mindenben a tavaszias, nyárias dolgok felé fordítom tekintetem. Egy ilyen keresgélés, olvasás közben bukkantam rá a Joyfolie textil lábbelijeire, és teljesen elcsábultam tőlük, muszáj volt megmutatnom Nektek őket. A bájos szó túl kevés lenne ide, a fotók magukért beszélnek. ;)
A képek alatt, a weboldalon láthattok árakat, és van a márkának ETSY shopja is.







 





Lapozz TOVÁBB a többi csodaszép cipellőért!! :)