2012. október 12., péntek

Michelle Robinson különleges festményei vászonra álmodva

Sosem tartottam magam nagy festőtehetségnek, főleg mert be sem futottam ezen a pályán.... :)  ..de valamiért erős vonzódást érzek azon kortárs művészek iránt, akik valami egészen újat alkotnak, nem törődve azzal milyen lesz a fogadtatása. Egy cél lebeg a szemük előtt, az önmegvalósítás.

Michelle Robinson egy fiatal művész, idén 30 éves, koreai és afroamerikai szülők gyermeke. Megszállottja a színeknek, a mintáknak és a formáknak, és ezért rettentően szimpatikus nekem, hisz ezek a tulajdonságok rám is igazak. (Csak törnének már felszínre... :)  )

Los Angelesben láthatóak művei per pillanat a P.I.A. Galériában.














2012. október 11., csütörtök

Villango * textil nyakláncok - újabb darabok születtek ;-)



















Egyedi, kézzel varrott textil játékok- amik örömet okoznak kicsiknek, nagyoknak ;-)

Az igazság az, hogy alig várom hogy megérkezzen a varrógépem (amit épp most raknak össze nekem), mert akkor belevethetem magam a textil játékok készítésébe. :)
Azt vallom, egy mai modern anyuka már nem megy be plüssmaciért a plázába a játékboltba, hanem neten rendel egy egyedi, kézzel készült babát, állatfigurát vagy egy nagyon szeretnivalóan édes szörnyecskét.



Ajándékba adni se kutya, de ha saját gyermekünknek szánjuk, tudni fogjuk, hogy még huszonéves korában is ott fog csücsülni csemeténk autójának kalaptartóján.
Ezek a kézzel készült játékok mások. Szeretettel, odafigyeléssel varrták őket, úgy hogy miközben egy kis varróműhelyben készültek, még lélek is szállt beléjük, hogy mindig vigyázzanak, óvatosan, s féltő ölelésben, új kis gazdijukra.

Frissítés!!! 2013 Karácsonya jön szűk egy hónap múlva. :)
A Villango természetesen kínál már saját tervezésű textil cicákat és bálnákat, pont ahogy szerettem volna.

A jelenlegi kínálatot megtaláljátok a weboldalamon ITT, vagy a facebook oldalamon ITT.
És akikről szó van, dióhéjban:









És a többiek akik fellelhetők más készítőknél: